Evde Etkinlik

1  – Uyku Öncesi Karanlık Masallar

Spotify’da bizlerle buluşan, “Deli Kadın Hikayeleri”nin ilk bölümü “İçinde Ateşe Yakın Bir Şey Olan Kadın” ile kulaklarımızda iz bırakan podcast serisidir. Yetkin Dikinciler, Mert Fırat, Melisa Sözen ve Esra Ruşan’ın sesiyle hayat bulan eserin senaryosu Gizem Kızıl’a, hikâyesi ise Mine Söğüt’e aittir.

2 – Storytel

14 gün ücretsiz deneme süresini 30 güne çıkaran uygulama, bizlere sürekli okumak isteyip okumayı ertelediğimiz eserlerle dolu günler vaad ediyor, hem de sesli olarak. Böylece bir şeyler dinleyerek evde yapacağınız işleri keyifli hâle getirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=grit.storytel.app&hl=tr

https://apps.apple.com/tr/app/storytel-sesli-kitaplar/id348177651?l=tr

3 – Piri

Şehirlerin bilinmeyen hikayelerini keşfedebileceğiniz mobil bir seyahat uygulaması olan Piri sayesinde, Türkiye’nin çeşitli yerlerini içerisindeki kısa videolar ve resimlerle görme imkânınız bulunuyor.

https://apps.apple.com/tr/app/piri-sesli-seyahat-rehberi/id1095698831?l=tr

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.poilabs.piri&hl=tr

4 – Kumbaracı50

Ertelenen tiyatro oyunları yerine Youtube üzerinden hafta içi her gün 20.30 – 22.00 saatleri arası “Kapı açık kalmış” adlı canlı yayınlar gerçekleştireceğini duyuran topluluktur.

https://www.youtube.com/channel/UCHoiLkS4CGKkWg08fPGcA8g

5 – Köyden Caz

Kerem Görsev, önümüzdeki günlerde kişisel Instagram hesabından solo performanslarını yayınlayacağını “Köyden caz volume 1” başlığıyla duyurdu. Duyuru videosunun devamında “To Bill Evans” albümündeki muazzam bestesi “Abacco” yu Instagram hesabı aracılığıyla evinizde arkanıza yaslanıp dinleyebilirsiniz.

View this post on Instagram

To Bill Evans albümümden bestem Abacco.

A post shared by Kerem Gorsev (@keremgorsev) on