Hakkımızda

2002 yılından beri uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri Bürosu ve Google Uzman Tercüme ve Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası) sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, Türkiye’nin en büyük uzman çevirmen kadrosu ile dünya çapında hizmet veren tescilli bir çeviri bürosudur. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği kurallarına göre yönetilmektedir.

Hukuki, teknik, medikal, ticari, edebi, akademik, patent, tanıtım çeviri branşlarında 500’ü aşkın ulusal ve uluslararası firmanın ve resmi kuruluşun 45 dildeki çeviri ihtiyacında başrolü oynamaktayız. Yazılı ve sözlü çeviri dışında uzman okuma/son okuma, akademik yayına hazırlama, terminolojik denetim, lokalizasyon, globalizasyon ve redaksiyon hizmetimiz de mevcuttur.

Dijital Tercüme, kurumsal, sosyal ve çevresel sorumluluğunun bilincinde, bu yönde çalışmalar yapan ve sürdürülebilirlik alanında etkin olarak görev alan bir kuruluştur. Kaliteli, dürüst ve sosyal vizyon ile haraket eden şirketleri belirleyen uluslararası “Güvenilir İşletme Yatırımları” ekolünden gelmektedir.

Çev-Der, FIT, MÜTED ve ÇİD resmi üyesidir.

Sloganı Kusursuz İletişim olan noter yeminli çeviri bürosu Dijital Tercüme, en çağdaş ve teknik olanaklarla birleştirdiği kaliteli çevirileri, sektördeki en hızlı tercüme teslimi, dünyanın neresinde olursanız olun ücretsiz kurye ve kargo hizmetiyle hizmetinizdedir.

Daha fazla detay için lütfen www.dijitaltercume.com linkini tıklayınız.