Çeviri Bürosu Bulduktan Sonraki Süreç

Çeviri bürosu bulduktan sonra öncelikle büronun kalitesini gözler önüne serecek maddelere dikkat etmek gerekiyor. Örneğin almış olduğu sertifikalar. Bulmuş olduğunuz çeviri bürosu ile alakalı hala şüpheleriniz varsa, bu yöntem sizi doğru yola götürecektir.

Türkiye’de çeviri sektörü içinde bulunan tüm büroların elinde olması gereken en önemli sertifika ISO 17100:2015 sertifikasıdır. Bu sertifika ile elbette iş bitmiyor ama büronun güvenilir olduğuna dair en önemli etmenlerden biridir. Dijital Tercüme olarak ulusal ve uluslararası olarak tescillenmiş sertifikalarımız ile bu aşamada güveninizi en üst düzeyde tutmayı sağlıyoruz.

Büro bulduktan sonra dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri çevirmenlerin alanlarında uzman olup olmadığıdır. Elbette bu bakışla anlaşılmayacağı için bulmuş olduğumuz çeviri bürosunun internet sitesinden araştırma yaparak kalitesini, yaptığı işleri, uzman kadrosunu, güvenilirliğini çok rahat bir şekilde elde edebiliriz. Bu noktada bulmuş olduğumuz çeviri bürosu hakkındaki yazılmış müşteri görüşlerine göz atmak karar verme aşamasında oldukça etkili olacaktır.

Dijital Tercüme olarak işimiz sadece çevirmek değil, her zaman çevirinin en kalitelisini sunarak memnuniyetinizle mutlu olmaktır. Bugün internet yorumları içinde bireysel müşterilerimizden ve dahi daha önce çalıştığımız serbest çevirmenlerden gelen yorumlarla en çok güvenilen bürolardan biri olmanın sevincini yaşıyoruz.

Bulduğunuz çeviri bürosunun kalitesinden yorumlara rağmen şüphe ediyorsanız referanslar ve projelerine göz atınız, bunlar hiçbir zaman yanıltıcı olmaz. Dijital Tercüme ekibi olarak 500 + referansımız ve hiçbir zaman işten kaçmayan uzman çevirmen kadromuz ile girmiş olduğumuz büyük projelerden bugüne kadar hep başarılı bir şekilde çıktık. Bu başarı bize her zaman memnuniyet olarak geri döndü.

Kısaca çeviri bürosu bulduktan sonra referanslar ve projelere bakmanız bile büro hakkında yeterli bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Çeviri bürosunda aradığınız kaliteyi baştan aşağı uzman kadroyla donatılmış Dijital Tercüme’de günün her saati her zaman bulabilirsiniz.