Dijital Tercüme 2017 Bahar Bülteni

  Video Marketing hizmeti sunmaya başladık

Video marketing prodüksiyon ekibimizle videolarınızı yerelleştirmek artık çok kolay! Bu kış video içeriklerinizi hem çevirdik, dilediğinizde alt yazı ekledik, dilediğinizde prodüksiyon ekibimizle tüm videolarınızda alt yazıya gereksinim kalmadan Türkçe seslendirme seçeneği sunduk. Ayrıca videolarınıza ait tüm görsel içeriğini de istediğiniz şekilde Türkçe olarak hazırladık.

 

 

 

Dijitalleştik

Size “dijital hızında” hizmet verebilmek için karasal hatlarımızın yanında mobil santral hizmeti de kullanmaya başladık. 0532 111 TRCM’yi tuşlayarak 3 ofisimize de anında ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Çevirinizin yelpazesini genişlettik

TEP hizmetimizle kullanım alanınıza göre çeviri hizmetinizi çeşitlendirebilirsiniz. Uzmanlık alanı çevirileri, editör kontrolü, ana dil çevirmeni okuması, yerelleştirme, son okuma, yayına hazırlama gibi ek hizmetlerimizden faydalanarak çevirinizi şekillendirebilirsiniz

 

 

 

DT Hatıra Ormanı’na ağacınızı diktik

2017’de hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimizin ismine özel olarak İzmir Foça’da ağaç diktik ve bir hatıra ormanı oluşturduk. Gölgesinde dinlenebilirsiniz.

 

 

 


Kendimizi geliştirdik

Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu olarak size tanıtım, reklam ve web sitesi çevirilerinizde size daha iyi hizmet sunabilmek adına Google Dijital Atölyem Online Marketing eğitimimizi tamamladık.