Dijital Tercüme olarak 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndayız!

Uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların günümüzde giderek artmasıyla daha çok kişi uluslararası fuarlara ilgi göstermeye başladı.
Çok uluslu ticari ve kültürel etkinliklere katılmak biz çeviri büroları için de giderek önemli hale geliyor. Çeşitli sektörlerden yerel ve yabancı birçok firmayı aynı yerde toplayan fuarlar; potansiyel iş anlaşmaları için girişimcilere olduğu kadar çeviri işletmelerine de fırsat sağlıyor. Birçok firma hakkında doğrudan bilgi edinme ve fuara temsilci olarak katılan firma yetkilileri ile yüz yüze tanışma imkânı sağlayan fuarlar; işleri diller ve kültürler arası iletişimi sağlamak olan biz çeviri işletmeleri için çeviri kalitesinin ve çeviride teknoloji kullanımının ithalat/ihracat hedefi olan firmalar için ne kadar önemli olduğunu anlatabilmek adına bulunmaz bir fırsat.
İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 86.’sı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarında özellikle teknoloji alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı birçok marka yer almakta. 26 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında açık olacak fuarda düzenlenecek etkinliklerle geçen senelerde olduğu gibi bu sene de Kültürpark; ticaret, kültür ve eğlencenin buluşma noktası haline gelecek. Her sene farklı bir tema ile düzenlenen fuarın 2016 yılı için teması inovasyon. Dünyaca ünlü teknoloji markalarının katılacağı fuar bu sene ayrıca sponsorları ile de dikkat çekiyor. Fuarın ana sponsorluğunu Dijital Tercüme İzmir ofisimizin de yer aldığı Folkart, inovasyon sponsorluğunu ise Vestel üstlendi. Fuara aralarında ABD, Almanya, Avusturalya, Arjantin, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Gine, Hollanda, Irak, İngiltere, İsrail, İsveç, İtalya, KKTC, Küba, Libya, Malezya, Rusya, Suudi Arabistan, Sudan, Tunus, Umman, Ukrayna, Vietnam ve Yeni Zelanda gibi birçok ülkenin bulunduğu toplamda 42 ülke katılacak. Uluslararası katılım holü 26-31 Ağustos tarihleri arasında açık kalacak. Konserlerden, söyleşilere, tiyatro oyunlarından sokak gösterilerine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan IEF bu sene de binlerce insanı ağırlaması bekleniyor.

Bu sene İzmir Enternasyonal Fuarına katılan firmamız Dijital Ltd, fuarın konsepti olan inovasyon alt başlığında yaptığı çalışmaları yurt dışından ve yurt içinden gelen misafirlere İngilizce ve Türkçe dilinde anlattı. 50’den fazla dil çiftinde, ISO 9001, ISO 17100, EN 15038, MTC 122 ve OHSAS 18100 kalite sertifikalarımız ve Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme bürosu unvanımız ile verdiğimiz noter ve adli yeminli çeviri, düzeltme, yerelleştirme, son okuma, akademik okuma, redaksiyon, deşifre, altyazı hizmetlerimize ek olarak artık bütün “Dijital” ihtiyaçlarınıza yanıt vermeye hazır olduğunu belirtti. Artık barındırma, alan adı, sunucu, web sitesi tasarımı, web kodlama, dijital strateji belirleme, operasyonel yetkinlik ve danışmanlık hizmetlerimizden de yararlanabileceğinizi açıkladı. Dünyaya açılırken müşterilerinin tüm dijital ihtiyaçlarında yanında olabilmek, sınırları ortadan kaldırmak ve en iyi hizmeti sağlayabilmek adına başlattığı çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Ayrıca İzmir’in gözde iş merkezlerinden Folkart’ta 19.kat 1906 numaralı dairede açtığımız yeni ofisimizin de tanıtımı yapıldı.