Beylikdüzü Noter Yeminli Çeviri Ofisi

İstanbul / Beylikdüzü ilçesinde yer alan şubemizde İngilizce, Almanca, Rusça ve Arapça başta olmak üzere yaklaşık 50’den fazla dilde noter yeminli tercümanlar ile sizlere hizmet vermekteyiz. Pasaport, ehliyet, evlilik belgesi, doğum belgesi, vekaletname, muvafakatname ve taahhütname gibi tüm resmî belgelerinizin sözlü ve yazılı çevirisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Resmî belge çevirisinde tecrübe sahibi, dikkatli ve çözüm odaklı çevirmenlerimiz ile sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Noter onayı gerektirmeyen belgelerinizin çevirileri için sitemizdeki uzmanlık alanlarımızı ve referanslarımızı inceleyip bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kuruluşumuzdan bu güne çeviri ve yerelleştirme ihtiyacı olan belgelerinizin çevirisi deneyimli çevirmenlerimiz tarafından yapılıp, editörler tarafından da kontrolü sağlandıktan sonra teslim edilir.

Çeviri sonrasında “Uzman okuması” ve “Anadil okuması” hizmetlerimizi de sizlere sunmaktayız. Uzman okuması, belgenizin konusu hakkında uzmanlık sahibi olan insanlar tarafından okunarak edit (düzenleme) yapılmasıdır. Anadil okuması ise, belgenin çevrildiği hedef dili, anadili seviyesinde bilen uzmanlar tarafından okunarak konu hakkında daha doğru kelime seçimleri yapılmasını sağlar.

Aşağıdaki telefon numarası veya e-posta adresi aracılığıyla belgelerinizi bize ulaştırarak ofise gelmenize gerek kalmadan çeviri işlemini başlatabilirsiniz.

Beylikdüzü Şube Adres ve Ulaşım Bilgileri

Adres                  : Yakuplu Mh. Hürriyet Bl. SkyPort Residence (Gülyapı Binası) Kat:9 D:107 Beylikdüzü/İstanbul

Ulaşım               : Metrobüs ile Beylikdüzü durağından indikten sonra 5 dakikalık yürüme mesafesindeyiz.

E-posta adres   : info@dijitaltercume.com

Tel.                     :(212) 220 43 03

WhatsApp         : (537) 950 61 75