Beylikdüzü’nde Dijital Çağı

Beylikdüzü’nde Dijital Çağı

ISO 9001, EN 15038, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri&Yerelleştirme Bürosu) sahibi Dijital Tercüme, 47 dilde, 59 uzmanlık alanında, 600’den fazla kamu ve özel sektör referansıyla artık Beylikdüzü şubesiyle de hizmetinizdeyiz!

Büyükçekmece 11. Noter’in üst katında tüm noterli evraklarınız için pasaport, ehliyet, vekaletname, evlilik belgesi, doğum akdi, sözleşme, tapu, şirket/firma kuruluşu, araç satışı, kira sözleşmeleri, gayrımenkul alım/satışı, kiralaması, noter ve Tapu Sicil Müdürlüğü’nde sözlü çeviri, yabancı müşteri danışmanlığı ile tüm resmi makamlara sunulacak evraklar için tecrübeli, titiz ve “resmi evrak düzenleme” konusunda uzman ekibimizle, noterli evraklarınızdaki ihtiyaçlarınızı tespit ederek size hızlı ve kaliteli hizmet sunan müşteri temsilcimiz ile yardımcı olmaktayız.

Noter yeminli çevirilerinizde resmi kurumlara sunulması gereken evrakların notere hazırlanma sürecinde ( sözleşmeler, uluslararası anlaşmalar, patent belgeleri, hukuki evraklar, nüfus cüzdanı sureti, ehliyet, pasaport, evlilik cüzdanı, mahkeme belgeleri, diploma ve lisanslar, uyruk değiştirme, kullanım kılavuzu, kişiye özel tescil edilmesi gereken tüm evraklar) çeviri hizmeti dışında başka bir ödeme talep edilmez.

Noter onayı gerektirmeyen yeminli çevirilerde ise Dijital Tercüme’ye bağlı yeminli tercümanlar tarafından tercümesi yapılan belgeleriniz ilgili tercüman tarafından imzalanmış ve tercüme büromuz tarafından firma kaşesi ile damgalanmış olarak tarafınıza iletilir. Bu işlem için de ek ücret talep edilmez.