Dijital Tercüme Bilişim, dijitalleşme yolculuğunuzun tümünde yanınızda!

 

Küreselleşme ile birlikte artık her firma hizmet alanlarını ve marka bilinirliğini dünyanın tamamını kapsayacak şekilde genişletebilme imkânına sahip. Bu süreç ilk başta zor gözükse de dil ve yazılım engellerini aynı anda ortadan kaldıracak tecrübeli ve titiz bir dijital çözüm ortağı ile çalışmak,  küreselleşme yolunda hızla ilerleyip iletişim engellerini aşmanızı sağlıyor.

16 senedir dünya pazarlarında ürün ve hizmetleriyle konuşulmak isteyen Türk firmalarının ve ülkemizde faaliyet gösteren yabancı şirketlerin yazılı, sözlü ve noter yeminli çeviri, yerelleştirme, redaksiyon, yayına hazırlama, dublaj, alt yazı, deşifre gereksinimlerinde 50’den fazla dilde ve 110’dan fazla uzmanlık alanında çalışmakta olan Dijital Tercüme; çalışma yelpazesini geliştirerek markaların tasarım, barındırma, yazılım, online eğitim, sosyal medya yönetimi ve BTL tanıtım & pazarlama çalışmalarında da hizmet vererek firmaların dijitalleşmesine destek sağlıyor.

Dijitalleşme sürecinde nasıl bir yol izlenmeli?

Sizinle aynı işi yapan binlerce firma arasından sizi seçmelerini sağlamak, hele de hedeflediğiniz dünya pazarı ise hiç de kolay bir iş değil. Burada farklı olmak, güçlü ve rekabetçi yanlarınızı ortaya çıkarmak, ayrıcalıklarınızı vurgulamak ve bunu yaparken hem çeviri, hem tasarım ve kodlama, hem de tanıtım ile hep önde ve kusursuz olmak zorundasınız. Sosyal medyanın bu denli yaygın olduğu ve internetin “unutmadığı ve affetmediği” bir dünyada doğru adımlarla ilerleyebilmek için de profesyonellerle çalışmalı; gereksiz zaman, para ve enerji harcamadan, hedeflediğiniz noktaya ulaşmalısınız.

Neden firmanızı “iletişim ofisi” olarak tanımlıyorsunuz?

Web siteniz, basın bültenleriniz, kurumsal evraklarınız, broşürleriniz, kataloglarınız, basılı veya görsel tanıtımlarınız dikkat çekici olmalı, hem göze, hem kulağa, hem de marka sadakati yaratacak şekilde kalbe hitap edebilmelidir; farkı ile akılda kalıcı olmalıdır. Bu süreçte almanız gereken hizmetleri tek çatıda sunabilen, sizin projenize özel olarak çalışan, sizinle aynı dili konuşan ve markanızın dünya ile iletişimini doğru kuran bir ofis tüm gözleri üzerinize “çevirecektir”. Bu yüzden tercüme, tasarım ve tanıtım ayaklarını (3T) bir yerde birleştirerek, şirketlere özel bir iletişim ofisi oluşturduk.

Kurumunuzun önem verdiği ilkeler nelerdir?

Temelimizin sağlam olmasına özellikle dikkat ettik. İşini bilen, seven, titizlenen ve iyi yapanlardan oluşan bir ekibimiz var. Bunun üzerine de binayı sağlamlaştıracak, işimizi daha iyiye ve ileriye taşıyabilecek şekilde sürekli eğitimler, teknolojik araştırmalar ve kalite çalışmaları ile bilgi birikimimizi güncel tutuyor ve farklı çözümler üretebiliyoruz.

 

ISO 9001, ISO 17100, EN 15038, EN 10002, OHSAS 18100 gibi sertifikasyonların yanı sıra dijital pazarlama, etkili iletişim, proje yönetimi ve kodlama alanındaki başarı belgelerimiz, Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu unvanımız ve 750’den fazla referansımız ile kalitemize vurgu yapıyoruz. Ayrıca sosyal sorumluluk ve iş etiği çalışmalarımızla da sektörde öne çıkan firmaların arasındayız.

Hizmet yelpazenizin genişliği hakkında bilgi verir misiniz?

Dijital dünyadaki tüm ihtiyaçlarınıza uzman ve yaratıcı çözümler üretiyoruz. Markaların alan adı, kuruma özel web tasarım ve kodlama, sunucu ve barındırma, arama motoru optimizasyonu (SEO), uzaktan eğitim, sosyal medya yönetimi ve BTL tanıtım & pazarlama çalışmalarıyla firmanızın tanınırlığını ve teknolojik yeterliliğini arttırmaya destek oluyoruz. Bütün bu dijital hizmetlerimizi firmanızın yurtdışı ve yurtiçindeki “iletişimini” kusursuz bir şekilde yapabileceği yazılı/sözlü çeviri, yerelleştirme, redaksiyon, deşifre, alt yazı, dublaj, video lokalizasyon hizmetlerimizle entegre bir şekilde sunuyoruz. Tüm dünya dillerinde güncel “dijital” gelişmelere ayak uydurmanızı sağlıyoruz.

İki cümleyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan bir mesaj rica ediyoruz

Kadınların her konuda olduğu gibi dijitalleşme alanında da harikalar yarattığı, geleceği şekillendirdiği yarınlar görmek dileğiyle kadınlar günümüzü kutluyoruz.