Dünya Mutluluk Günümüz Kutlu Olsun!

20 Mart Birleşmiş Milletler Uluslararası Mutluluk Günü Kutlu Olsun!

2013 yılı itibariyle Birleşmiş Milletler mutluluk ve mutlu olma farkındalığımızı arttırmak adına bugünü Uluslararası Mutluluk Günü ilan etti. Başta BM Genel Merkezi‘nin bulunduğu ABD olmak üzere üye birçok ülkede eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler ile kutlanan gün dolayısıyla çeşitli sivil toplum örgütleri, dernek ve kuruluşlar da mesaj ve kutlamalar yayınlıyor.

Mutluluk herkes için önemlidir. İş hayatınızda mutluluğu yakalamak ise paha biçilemezdir!

Yapılan araştırmalara göre mutlu insanlar  işlerinde daha başarılı oluyor, daha uzun yaşıyor ve diğer insanlara kıyasla daha mutlu sosyal hayata sahip oluyor.

Dijital Tercüme olarak biz de işimizi mutlulukla yapıyor, sizleri de mutlu etmek için sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz.

İşimizde mutlu olmanın gizli formülünü mutluluk günü hatırına sizlerle paylaşıyoruz;

1- Hedeflerimizi belirliyoruz

2- İşimize anlam katıyoruz

3- Sevdiğimiz bir ekip ile çalışıyoruz

4- Uzun süreli başarıya odaklanıyor bunun için kendimizi geliştiriyoruz

5-  İşimize, kendimize, çevremize özen gösteriyoruz

6- İş tempomuz ne kadar yoğun olsa da “mutlu anlarımıza” ve “mutlu anılar yaratmaya” mutlaka zaman ayırıyoruz.

Mutlu Kalın!

Mutluluk nedir?…

Çoğumuz için bir eylemin sonu anlamına geliyor olsa da aslında mutluluk yaşadığımız anlarda saklı, paylaşmanın sıcaklığı ile çoğalan, kimi zaman bir başkasında bulduğumuz, kimi zaman doğada bizi bekleyen, bulmak için yollara düştüğümüz, yollarda bulduğumuz, ummadığımız anlarda avuçlarımıza konan aslında hep içimizde olan ve paylaştıkça çoğalan tek şeydir.