Dijital Tercüme Hakkında

info

 

FİRMANIZA ÖZEL ÇEVİRİ EKİBİ: Size ait terminoloji ile çalışan ve çeviriye dair isteklerinizi bilerek sizi tanıyan proje ekibiniz sayesinde tüm çevirilerinizde dil & anlam bütünlüğü sağlanır, öncelik size ait olur ve projeniz, taleplerinize göre şekillendirilir.

HATASIZ, “DİJİTAL HIZINDA”, EKONOMİK: Dijital Tercüme, 16 adımlı tescilli çeviri süreci, bilgisayar destekli çeviri programları ve firmamıza ait 14 yıllık veri sayesinde hızı, maliyeti ve hata payını en aza indirir.

GİZLİLİK & KASA GÜVENCESİ: Tüm projeleriniz, EN 15038 ve ISO 9001:2008 sertifikalarımız gereğince istediğiniz zaman erişebilmeniz ve güncelleyebilmeniz için tam bir gizlilik içinde saklanır.

ALAN ÇEVİRİSİNDE YETKİNLİK: DT, 108 branşta uzman çeviri hizmeti sunar.

SORUMLULUK: Şirketimiz, tüm çevirilerimizin doğruluğundan sorumludur ve müşterimizin talebi doğrultusunda tüm değişiklik ve düzenlemeleri yapmakla yükümlüdür.

TEKNOLOJİ DOSTU: Ekibimiz, güncel çeviri yazılımlarının daha kaliteli çeviri için sağladığı tüm avantajları kullanır, uluslararası standartlarda hizmet sunar.

YENİLİKÇİ: Çeviride kaliteyi hep daha yükseğe taşımayı hedefler, kusursuz çeviriye vurgu yapan yaratıcı fikirleri gerçekleştirmeye yönelik çalışır.

SOSYAL SORUMLULUK VE ÇEVRE BİLİNCİ: DT, geri dönüştürülebilir malzemeler kullanır ve tükettiği oranda ağaç dikerek karbon ayak izini sıfırlar. Ekonomik Öncelikler Konseyi‘nin “Pozitif Vurgu” prensiplerine ve Güvenilir İşletme Yatırımlarının misyonuna uyar.