KEY4WORLD

En 15038 sertifikalı Dijital Tercüme, “Google Yetkili Çeviri Bürosu” olarak seçilmiş ve yurtdışına açılmak isteyen firmaların çeviri ihtiyaçlarında kullanılmak üzere kurumsal tanıtım alanında da eğitilmiştir. Firmamız, bu uzmanlığını “Google Certified Partner” olarak geliştirmiş ve firmalara sunduğu kurumsal paket hizmetini revize ederek dünyaya açılmalarını destekler hale gelmiştir. Bu sisteme “Key4World”adını vermiştir.

Bu noktada birebir çeviri yapan standart bir çeviri bürosundan çok sizin globalleşme ihtiyacınızı anlayan,  hedef pazarı çok iyi tanıyan, lokalizasyon konusunda uzman bir çeviri bürosu gerekmektedir. Bunun için Dijital Tercüme’nin özel olarak uyguladığı “müşteri hedefli çeviri” yapılır. Bu süreçte ilk çeviri metniniz elimize ulaştığı andan itibaren, firmanızın tanıtımını yapmak istediğiniz hedef kitle tespit edilerek, kullanılacak dil ve özellikleri tespit edilir.

Dijital Tercüme bu noktada ihracat hedefi olan firmalara verilen devlet desteğinde:

1- T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın istediği belgelerin uygun formatta çevirisinde

2-Belgelerin tamamlanmasının ardından Dış Ticaret Kompleksi’ne sunulmasından önce avantajlı fiyat ve süre ile noter ve kaşe işlemlerinin yapılmasında

3-AdWords kampanyalarının oluşturulmasında anahtar kelimeler, başlık ve içeriğin tercümesinden, içeriğin hedef ülkenin kültürüne uyumuna ve lokalizasyonuna kadar hizmet verir.