Noter Onaylı Diploma ve Transkript Çevirisi

Diploma, bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen bir eğitim programını bitiren kişinin bitirdiği programla ilgili olan derece veya unvanı kullanmaya hak kazandığını ve bundan sonra ilgili işi/mesleği icra edebileceğini gösteren resmi bir belgedir.

Transkript, öğrencinin eğitim süresi boyunca almış olduğu tüm derslerin başarı durumunu, kredi sayısını, not ortalamasını toplam AKTS’yi, öğrenim dilini, not sistemini ve başarı değerlendirme kriterlerini gösteren resmi bir belgedir.  Yatay geçiş işlemlerinde ve yeni bir programa kayıt olma işlemlerinde talep edilir. Yurtdışındaki bir üniversiteye yapılacak başvurularda bu belgelerin noter onaylı çevirisini ibraz etmek gereklidir.

Dijital Tercüme olarak, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizde 17 yılı aşkın bir süredir başta İngilizce, Rusça, Almanca, Arapça, Farsça olmak üzere 50+dilde, noter yeminli çeviri hizmeti sunuyoruz. Diploma veya transkriptinizin noter onaylı çevirisini yaptırmak isterseniz tek yapmanız gereken 0532 111 87 26 numaralı telefonumuzdan bizi aramak veya info@dijitaltercume.com’a belgelerinizin taranmış halini iletmek!