Yeni Referansımız: Transalkım Uluslararası Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti.

TRANSALKIM uluslararası taşımacılık organizasyonu yapan ve depolama dağıtım hizmeti veren bir kuruluştur.
1979 yılında tek çatı altında hizmet anlayışıyla Kara, Hava, Deniz ve Vagon taşımacılığı konusunda Türkiye’de İstanbul, Almanya da Stuttgart şehrinde kurularak hizmet vermeye başlamıştır.

Kuruluşundan bugüne kadar eksiksiz hizmet anlayışıyla gümrüklü-gümrüksüz depolama ve dağıtım hizmetlerini de başarıyla sürdürmektedir.

Avrupa’nın birçok noktasında kargo antrepoları ve nakliyat ağı oluşturmuştur. Bu noktalardaki kendi ofis ve depolarında uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.

Temel prensibi merkezi yönetim disiplinli çalışma ve müşteri memnuniyeti olan TRANSALKIM‘ın müşterileriyle süren kesintisiz iş birliği en büyük sevinç kaynağıdır.

Nakliyede sürat ve karşılıklı bilgi alışverişinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeki firmamız, kalkıştan varışa kadar bütün bilgileri çağımızın teknolojisiyle müşterilerine iletmektedir.

34 yıllık çalışma döneminde hizmet noktalarındaki iş dinamiği ileri düzeyde sistematize edilmiştir. Dönemsel istatistik raporları kararlı ve sistemli büyümenin grafiksel olarak kanıtlamaktadır.

Yatırımlarını özvarlığı ile gerçekleştirmiş, gelişmekte olan ve gelecekte yapacağı yatırımlarını kredisiz özvarlığı ile gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

Uluslararası taşımacılık alanında mükemmele ulaşmak için uzun yollar kat etmek gerektiği bilinciyle çalışmalarını bütün hızıyla ve sabırla sürdürmekte kararlıdır.