Noter Onaylı Ticaret Sicil Gazetesi Çevirisi

Ticaret Sicil Gazetesi; firmaların, şirketlerin ve bankaların kuruluşu, faaliyet alanları, yönetici değişiklikleri ve yönetim kurulu kararları gibi ilanları içeren gazetedir. Şirketler faaliyetlerine bu gazetede yayımlanan ilanlarıyla kamuya ve iş dünyasına şirketleri hakkındaki bazı bilgileri sunar. Bu belge genellikle yurt dışında şube açma, yabancı bir firmayla ortaklık kurma işlemlerinde talep edilen en önemli belgelerden birisidir. Bununla birlikte, vize işlemlerinde de bu belgenin çevirisi istenebilir.

Dijital Tercüme olarak, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizde 17 yılı aşkın bir süredir başta İngilizce, Rusça, Almanca, Arapça, Farsça olmak üzere 50+dilde, noter yeminli çeviri hizmeti sunuyoruz. Ticaret Sicil Gazetenizin noter onaylı çevirisini yaptırmak isterseniz tek yapmanız gereken 0532 111 87 26 numaralı telefonumuzdan bizi aramak veya info@dijitaltercume.com’a belgenizin taranmış halini iletmek!

We, as Dijital Tercüme, offer translation services for more than 17 years, in 50+ language pairs, more than 100+ field of expertises with 750+ references. If you want a notary-certified translation of your Trade Registry Gazette you can contact us via our e-mail address: info@dijitaltercume.com, or via our telephone number: 0532 111 87 26. For more information about us, please visit our website.

Wir als Dijital Tercüme bieten seit mehr als 17 Jahren in 50 Sprachpaaren und in 100+ Fachgebieten mit mehr als 750 Referenzen Übersetzungsdienstleistungen. Wenn Sie eine notariell beglaubigte Übersetzung Ihres Handelsregısterblattes möchten, kontaktieren Sie uns bitte unter folgender E-Mail-Adresse: info@dijitaltercume.com. Sie können uns auch unter folgender Telefonnummer erreichen: 0532 111 87 26. Für weitere Informationen besuchen Sie bitte unsere Webseite.