Noter Onaylı İkametgâh Belgesi Çevirisi

İkametgâh belgesi, bir kişinin, devletin resmi kayıtlarına sunduğu ikamet adresini (oturma adresi) ve ilgili kişinin bilgilerini içeren belgedir. Bu belge; iş girişi, okul kaydı, çalışma izni, pasaport ve vize işlemleri, noterlikte ve Nüfus Müdürlüklerinde yapılan işlemler gibi birçok resmi işlem, izin başvurusu ve kayıtlarda talep edilir.
İkametgâh belgesi, bağlı bulunulan muhtarlıklardan ve Türkiye’deki tüm Nüfus Müdürlüklerinden alınabilir, ayrıca bu belgeyi e-Devlet üzerinden çevrimiçi olarak da talep edebilirsiniz.
Vize, yurt dışında işe giriş veya okul kaydı gibi uluslararası işlemlerde ikamet belgesi çevirisi talep edilmektedir. Bu durumda yeminli tercüme bürosundan destek alarak ikametgâh belgenizin kurallara uygun biçimde tercüme ettirip bağlı noterlerde tasdikletmeniz gerekmektedir.


Dijital Tercüme’nin 4 ofisinden size en yakın şubesini seçerek konu ile ilgili bilgi alabilir ve 50 dil çiftinde yeminli ve noter tasdikli ikametgâh belgesi çevirisinde destek alabilirsiniz. Uzman ekibimizle size hizmet vermeye hazırız! Hemen Arayın (0532 111 87 26).

Hizmetlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

We, as Dijital Tercüme, offer translation services for more than 17 years, in 50+ language pairs, more than 100+ field of expertises with 750+ references. If you want a notary-certified translation of your Certificate of Residence you can contact us via our e-mail address: info@dijitaltercume.com, or via our telephone number: (0532 111 87 26). For more information about us, please visit our website. For more information about us, please visit our website.

Wir als Dijital Tercüme bieten seit mehr als 17 Jahren in 50 Sprachpaaren und in 100+ Fachgebieten mit mehr als 750 Referenzen Übersetzungsdienstleistungen. Wenn Sie eine notariell beglaubigte Übersetzung Ihrer Meldebescheinigung möchten, kontaktieren Sie uns bitte unter folgender E-Mail-Adresse: info@dijitaltercume.com. Sie können uns auch unter folgender Telefonnummer erreichen: (0532 111 87 26). Für weitere Informationen besuchen Sie bitte unsere Webseite.